maanantaina 02.04.2012

Pekka Kuupalle vastaus;

Olen ollut poissa ko; työstäni tammikuusta 2012 lähtien. Kenties asuinpaikkani on väärä, koska täällä ei löydy keikkaa minun alani hoitajalle. En voi valitettavasti ottaa ihan mitä hoitajan työtä tahansa vastaan ,tiettyjen rajoitusten takia.Töitä olen aktiivisesti hakenut ja saanut ihan omin korvin senkin kuulla, alani työnantajalta että olen liian vanha kun täytän tänä vuonna viisikymppiset.

En loisi yhtään missään enkä ole koskaan lusmuillut.Olen aloittanut työnteon 15-vuotiaana ja siitä asti sitä tehnyt kahtakin työtä yhtäaikaa samalla hoitajaksi opiskellen.

Sinun äitisi on eläkeiässä eikä hänen tarvitse aktiivisesti tehdä keikkaa ellei halua.Meitä ei varmasti voi vertailla mitenkään!

En muistaakseni hyvä Pekka Kuuppa valittanut sitä, että olen aikoinani ollut yh-äiti? Mistä sellaisen kuvan saitte? Sanoin vain että siitäkin huolimatta lapseni sai hyvän koulutuksen ja on jo pitkään pärjäänyt omillaan erittäin hyvin.Itse olin ns. teini-äiti eikä siten lähtökohtaisesti ollut mitenkään helppoa, mutta valittanut osaani sen suhteen en ole,älkää vääristelkö sanojani kiitos!

Toivoisin kuitenkin ,että ette noin kärkevästi ottaisi minun tilanteeseeni työllistymiseni tai elämäni suhteen kantaa, kun ette tiedä faktoja asioista.

Asiallinen ja rakentava keskustelu edellyttää, että kumpikin osapuoli pysyy tiukasti faktoissa ja jos niitä ei hallitse, kannattaa varmaan sitten olla kommentoimatta.Minun elämästäni ei tehty dokumenttia ja teidän arvostelunne suhteeni herra Pekka Kuuppa perustuu vain niihin niukkoihin faktoihin jotka itse kirjoituksessani mainitsin.

inua loukkaamalla yksityishenkilönä, ei teidän elämästänne tule piirunkaan vertaa parempi!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä