maanantaina 09.04.2012

nimimerkille ewk

Kyllä dokumentin nuori nainen on juuri niin lihava, kun mitä ruudusta saimme nähdä.On melkoista saamattomuutta edes väittää, ettei köyhä voi liikkua tai sellainen jolla on pieni terve lapsi.
Malmin, Puistolan alueella on useampi leikkipuisto ja paikka, jossa lapsen kanssa voi käydä.Puitolassa on hyvät ulkoilumaastot ja pyöräteitä pitkinkin pääsee tekemään rattaiden kanssa pitkiä lenkkejä esim. Tapanilan puolelle Fallkullan pieneläintilalle katselemaan lapsen kanssa elukoita.
Näin tein omankin lapseni kanssa silloin kun hän oli pieni.

Varmasti löytyisi joku joka voisi vahtia lasta sen muutaman tunnin, minkä esim.Malmin tai Tikurilan uimahallissa käynti kestäisi.Sos.toimi myöntää liikuntaseteleitä vähävaraisille juurikin uimahalli tms. reissua ajatellen.

Ja valitetavasti jo otsake "perintönä köyhyys" ja tarkalla korvalla ja silmällä kuuntelu/katdelu kertoo sinullekin sen ,että kyseessä on useamman sukupolven syrjäytyneet joiden elämän on täyttäneet päihde-ja mielenterveysongelmat.

Ei tarvitse olla mikään alan ammattilainenkaan kun näkee ,että ihan täysillä valoilla ei valitettavasti kuljeta.Yhteiskunta suorastaan auttaa siinä ,ettei omille tolpilleen päästäkään.

Hki.kaupungin töidenjärjestely-yksikkö ei hoida ns. tavallisten työttömien asioita, vaan vajaakuntoisten ja usein se vajaakuntoisuus ilmenee nimenomaan päihde- ja/tai mielenterveys tason problematiikkana.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä