keskiviikkona 09.05.2012

Monta asiaa tuli viestiketjusta mieleen.

1) miten ihmeessä ajatellaan, että jos on lihava, täytyy olla rahaa??? Haloo, makaroni, ranskalaiset, peruna, makkara ja jauheliha on halpoja. Kasvikset, vähärasvainen liha, kala, täysjyvä puolestaan maksaa aika paljon. Itse olen huomannut ruokaostosten hinnan nousun kun muutin ruokailutottumuksia terveellisimmiksi.

2) Uudessa tiede-lehdessä oli kerrottu, että perimä vaikuttaa asemaan n. 30% ja lopuista 70% suurin osa on sattumaa. Näköalattomuus lisääntyy, kun pari kertaa sattuu huonommin ja tulee käsitys siitä, että tällainen maailma on.

3) Työhönsä uupuneet elämäänsä tyyttymättömät voisi kokeilla hetken aikaa millaista se on kun saa syödä lihottavaa ruokaa ja katsoa telkkaria, mutta mihinkään muuhun ei ole varaa. Voi kuulostaa hienolta, mutta aika nopeasti sitä alkaa huomata myös omasta henkisesti ja taloudellisesti paremmasta tilanteestaan niitä puolia, mitä ei ilman toisenlaista kokemusta huomaa. Kuten ihan vaan sen, mitä merkitsee se, että on MAHDOLLISUUS valita istunko television ääressä vai teenkö jotain muuta, vaikka sen mahdollisuuden muuhun jättäisikin käyttämättä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä