perjantaina 13.04.2012

Toimittaja oli vähän asenteellisesti liikkeelä kun tituleerasi Tiltun "perheenäidiksi". Se tietysti herättää kauheasti sumpatioita. Mutta tässä käytetään lapsia harskisti hyväksi, ja he saavat ikuisen susipelon. Kyllä Lyytisenkin olisi voinut esitellä perheenisänä, mutta hänet esiteltiin Luonto-liittolaisena. Jos Tiltun taustoja selvitetään löytyy sieltä ilmeisesti suurpetoyhdistys, ainakin samoja fraaseja toisteli kuin mainitussa yhdistyksessä on vuosikausia toisteltu. Ei tavallinen perheenäiti ole kerännyt kaikkia maailman negatiivisia susiuutisia.
Se jäi myös kaivelemaan että oliko lainkaan tarkistettu että täyttikö ohjelmassa esitetty lampola eläinsuojelumääräykset, ainakaan kuvan perusteella ei olisi ollut näin. Susi käveli suoraan lampolaan, eikö edes ovi olisi auttanut.
Niin jos halutaan varmistaa ettei eläin aiheuta ihmisen kuolemaa, on aloitettava hirvestä, se on tapettava ensimmäiseksi pois, seuraavaksi koira. Koira on tappanut 1800 luvun jälkeen ihmisiä paljon Suomessa, ja välillisesti koiran puremaan kuolee vuosittain ihmisiä.
Eikö muuten poliisin olisi ryhdyttävä tutkimaan ohjelmassa tunnustettuja törkeitä metsästysrikoksia, menee muuten lain kunnioitus itsekultakin.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä