sunnuntaina 24.06.2012

Tämä uusi(kin) Areena on pelkkä tekninen vika. Ei kai tätäkin ole tehnyt joku Tieto kun tämän olisi pitänyt tehdä Taito.
Vanhaan verrattuna parannusta on siinä ettei nyt koko ajan ohjelman katsominen jumitu ja tule ilmoitus ...pieni hetki... mutta tässä uudessa on niin sekavat valikot ettei haluamaansa ohjelmaa ole helppo saada käynnistymään.
Hiukan tämä muistuttaa Ruotsin television SVT.se Playta mutta sieltä ohjelmien löytäminen on paljon helpompaa. Tosin ne kaikki eivät näy Suomessa.
Sen aikaisemman Areenan jumittumisen takia jäi katsomatta monta Tat Ortia, Borovskia, ja myös kaikki nämä hyvät brittisarjat, oikeastaan lähes ainoat joita seuraan TV:sta, hömppä ei kiinnosta.
Nyt sitten keljuttaa nuo epämääräiset ilmoitukset "pian katsottavissa netissä". No eivät tosiaan ole pian. Ilmoittaisitte edes mistä alkaen ne ovat nähtävissä: seuraavasta päivästä vai vasta kahden päivän päästä. Katseluajan loppuminen on kyllä ilmoitettu ja pitää myös paikkansa.
Pitääköhän taas siirtyä MTVn Katsomoon kuten tein aiempaan Areenan versioon kyllästyneenä? Siellä vaan on pelkästään jenkkipoliisisarjoja ja ne eivät mielestäni ole eurooppalaisten veroisia.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä