maanantaina 16.07.2012

Sanopas, minä takia siihen rohkaistaan vain tyttöjä? Minkä takia isät vahtivat tyttäriään eivätkä poikiaan? Miksi vanhemmat ylipäätään haluavat hallita itsenäistyvän nuorensa ruumista? Naista ja naisen seksuaalisuutta on kautta maailmanhistorian pyritty kontrolloimaan, mutta mies ei ilmeisesti menetä arvokkuttaan käymällä vaikka joka päivä huorissa ennen avioliittoa taikka sen aikana. Miksi nainen menee pilalle rakastellessaan jonkun muun kuin aviopuolison kanssa, mutta mies ei? Tätä minulle ei ole kukaan pystynyt selittämään.

En minäkään pidä siitä, että seksiä pursuaa joka tuutista ja siihen suorastaan kannustetaan kovin nuorena. Ei se niin mahtavaa ole, että sitä pitäisi jokaisen potentiaalisen tyttö- tai poikaystävän kanssa harrastaa. Silti tämä tyttöjen valvonta on karmeaa. Eihän tuosta ole enää pitkä matka siihen, että nämäkin uskovaiset alkavat vaatia emättimen parsimista umpeen ja naisten kietomista mustiin kaapuihin. Pojilla ne seksihalut leimahtavat ihan toisella lailla kuin tytöillä. Miksei heitä opeteta hillitsemään halujaan? Miksi suurennuslasin alla ovat aina tytöt?

Koko tämä ilmiö on pelkkää miesten harjoittamaa vallankäyttöä. On todella surullista, jos tällainen barbaarius alkaa enemmänkin kukkia länsimaissa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä