sunnuntaina 07.10.2012

No olipa karmeata katsottavaa kun itseriittoiset uranaiset eivät nää itsessään mitään vikaa omaan sinkkuuteensa. Jos nainen ei tapaa miestä, niin nainen ei joko katso tarpeeksi tarkkaan ympärilleen, tai ei ole alkuunkaan sen näköinen, että ylipäätään olisi kiinnostunut kenestäkään - ainakaan siitä, joka sattuu tulemaan kohdalle. Ohjelman ainoa järkevä nainen olikin ansioitunut parisuhdetutkija Heli Vaaranen, mutta hän onkin parisuhdealan asiantuntija, muut niaset ovat vain omien ties-minkä-alojensa asiantuntijoita, eivätkä siis todellakaan parisuhteiden, ja sen vuoksi myös sinkkuja.

Se yksikin totesi olevansa kookospähkinään verrattava tapaus. Herranen aika, onko siis koko parisuhteen aikaan saaminen siis vain miehen, eli kookospähkinän särkijän tehtävä? Mikä vuosituhat nyt on kyseessä? "Tasa-arvoinen" 2000-luku ei ainakaan tule tuosta mieleen. Lakkaa nainen olemasta kookospähkinä, niin ehkä se mieskin vielä löytyy. Itse tiedän, että kookospähkinästä saa kyllä kookosmehun suht helposti poraamalla siihen pari kolme reikää, mutta yritys aukaista kookospähkinä kokonaan tuottaa vain sotkua, josta ei jää käteen muuta kuin kasa sirpaleita ja paha mieli turhasta vaivannäöstä. Kyseinen neitokainen oli mielestäni kaiken lisäksi porukan kiinnostavin ulkonäkönsä puolesta. Olisin jutellut varmasti hänelle jotain, jossain, jos olisin sattunut törmäämään, mutta sen kookospähkinä-vertauksen ansiosta kiinnostus putosi nollaan.

Taitaapa tulla kuolema tälle miehelle ennen parisuhdetta, varsinkin kun jo olen toista kierrosta tekemässä ensimmäisestä painajaisesta selvittyäni. Meidän yksinäisten miesten suuri ongelma on passiiviset ja/tai ronkelit yli-omanarvontuntoiset nykysinkkunaiset, jotka tuntuvat haluavan yhtä aikaa syödä ja säästää, mutta kun ei se vaan ikävä kyllä onnistu niin. Ei voi olla sekä vapaa, että parisuhteessa, joutuu olemaan joko tai. Miestä ei voi myöskään valita kuin objektia tai välinettä, joka sopii "Alessin" keittiövälineisiin tai muihin kodin sisustuselementteihin.

Siispä älkää naiset koskaan antautuko miehelle "säälistä", etsikää vain aina sitä parasta ja ideaaleinta miestä. Älkää tinkikö mistään vaatimuksistanne miehen suhteen. Älkää olko koskaan avoimia ja vuorovaikutuksellisia miesten suuntaan, vaan pitäkää tiukasti kiinni omista rajoistanne, älkääkä siten myöskään ikinä joustako miehen hyväksi missään. Näin vältytte parisuhteen ikeeltä ja voitte säilyttää sekä yksinäisyytenne luksuksen, että säästää meidät yksinäiset miesparat itseltänne.

Ei kun vaan lykkyä kaikille tytöille, jos olette sinkkuja, niin vika on aina teissä, eikä ainakaan meissä miehissä! :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä