tiistaina 09.10.2012

Minusta oli hauska katsoa ohjelmaa ja toivon, että se säilyykin hauskana. Ei kai siinä kukaan erityisemmin narissut?
Tosin kommenteista päätelleen "koulutettu, itsenäinen ja itsellinen nainen" on vieläkin jonkinlainen punainen vaate. Varsinkin, jos se sattuu vielä haluamaan jotain.
MIksi koulutettu nainen ei saisi olla nirso? Jokainenhan meistä valitsee seuransa, tavalla tai tosiella, toiset vain sanovat sen ääneen - ja tässä ohjelmassa se on pakko sanoa ääneen, koska se on koko ohjelman pointti.
Varsin huvittavia ovat kommentit, joisssa ensin kerrotaan, että onpa nirsoja naisia, ja heti perään todetaan, ettei tuollainen nirso nainen saa ketään - kun se ei kelpaa kennellekään (noin nirso ei nyt kyllä saa olla!!!).
Toinen huvittava asia ovat naiset, jotka ovat kovin huolestuneita siitä, miten miehet suhtautuvat itsenäisiin naisiin. Mitä siitä huolestumaan, jos itse sattuu kuulumaan siihen ryhmään, joka ei siitä itsenäistymisestä niin välitä? Minua ei ainakaan kiinnosta pätkän vertaa, mitä mieltä miehet noin yleisesti ovat minun itsenäisyydestäni - kun on saanut tavata sellaisiakin, joille se passaa oikein hyvin, ja se riittää minulle. En minäkään halua kenellekään äidiksi ruveta.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä