tiistaina 09.10.2012

Onpas ilkeitä, pahansuopia ja kateellisia ihmisiä tämä maa täynnä! Sarjan naiset ovat upeita, kauniita, menestyneitä, fiksuja ja naisellisia oman arvonsa tuntevia rohkeita naisia. Olen ylpeä heidän puolestaan ja luultavasti juuri sarjan naisten rohkeus, terve seksuaalisuus ja se miten ylpeästi he naiseudestaan ja omista tarpeistaan puhuvat, pelottaa miehiä. Miehiä jotka vihaavat naisia. Ja naisia, jotka kateellisena viitsivät arvostella toisten naisten haluja, haaveita ja toiveita...anteeksi vain, mutta miten kehtaatte? Miten te voitte tehdä muka noin syvällisiä päätelmiä ventovieraista ihmisistä yhden jakson perusteella?

Minä ymmärrän sarjan naisia aivan täysin. Itse olen yli 40-vuotias sinkkunainen, minulla on lapsi, siinä suhteessa lapsiasia on "hoidossa", mutta olen ollut kymmenen vuotta yksinhuoltajana ex-mieheni väkivaltaisuuden ja narsistisuuden takia. Olen korkeakoulutettu, hyvässä työssä, sosiaalinen ja urheilullinen, mutten ole löytänyt sitä aikuisiän kumppania rinnalleni. Olen nirso, koska elämä on näyttänyt sen vittumaisemmankin puolen tästä touhusta. Minä en todellakaan tarvitse siittiön luovuttajaa, en elättäjää enkä statuksen kohottajaa. Seksielämäkin minulla on kunnossa, sen olen hoitanut jo vuosia ihanan naimisissa olevan miehen kanssa.

Silti minulta puuttuu jokin, kumppani rinnaltani, rakkaus. Sitähän me kaikki vain kaipaamme, rakkautta ja niin sitä kaipaavat nuo kiukkuiset täällä nimettömänä huutelevat miehetkin jotka eivät sitä vain uskalla myöntää. Toiseen kertaan, olen nirso, mutta olen myös realisti, enkä todellakaan ota ketä tahansa vittuilemaan ja määräilemään elämästäni, vaan mieluummin ihan tasainen arki ja vakipano, kuin velttomulkkuinen rutiseva natisija ja sohvalta huutelija. Tiedän että jossakin on olemassa juuri minulle tarkoitettu ihana mies, mutta minulla onkin aikaa odottaa.

Aaltoja sarjan naisille, älkää välittäkö noista negatiivisista huutelijoista, te olette rohkeita, tsemppiä! Hienosti tehty ohjelma, tärkeä aihe, kiiitos tekijöille!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä