maanantaina 22.10.2012

Paljon tsemppiä ja kannustusta täältäkin kaikille ohjelman osallistuneille naisille ja miehille sekä ohjelman tekijöille!

Sarja on tosi kivasti tehty ja näin naisena (ja myöskin samankaltaisessa tilanteessa olevana..) on ollut jotenkin lohduttavaa nähdä, että on meitä enemmänkin, joilla elämä on ottanut vähän toisenlaisia suuntia kuin, mitä ehkä nuorempana ajatteli mahdolliseksi.

Oma vaikutelmani ohjelman naisista on, että he vaikuttavat todelta hauskoilta, rohkeilta ja sopivasti itsenäisiltä ihmisiltä, joten fingers tightly crossed, että sopivia miehiä tulee heille vastaan:) Erityiskiitos vielä siitä, että sanoitte ääneen sen, että ns. 'nirsous' voi hyvinkin kohdistua enemmän parisuhteen laatuun kuin miehiin yleensä. Varmasti kaikki ihmiset toivovat olevansa toisille niitä oikeita ja ainakin omasta mielestäni olisi todella satuttavaa ja loukkaavaa olla joku johon tyydytään olosuhteiden pakosta. Tässä mielessä 'nirsous' on kyllä mielestäni huomattavasti kiltimpi piirre kuin se, että joutuisi siihen 'toiseksi, kolmanneksi tai kymmenenneksi parhaan'- rooliin:)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä