tiistaina 30.10.2012

Näistä naisista Riitta muistuttaa yhtä kaveriani, joka ihmetteli aina suureen ääneen, että on se kumma kun miehet tuntuu jotenkin pelkäävän häntä, onko niillä huono itsetunto vai mikä on?
Hänellä oli tapana uusiin ihmisiin - sekä naisiin että miehiin - tutustuessaan aloittaa keskustelu suunnilleen näin: "Mä olen Liisa (nimi muutettu), mulla on kaksi korkeakoulututkintoa, olen ollut kolmessa paikassa ulkomailla töissä ja mulla on 70 alaista. Kukas sä olet?"

Joku sanoi, että ohjelman naisilla on sellainen lista esivaatimuksia, että ei ihme jos ärsyttää miehiä. Tolta mustakin vähän tuntuu. Jos lähtee liian vakavin asentein treffeille, ja alkaa heti arvioida voisko ton kanssa mennä naimisiin, kelpaisko toi mulle puolisoksi? niin ilo ja rentous kohtaamisesta kyllä puuttuu. Mustakin tuntuu, että eivät he oikeasti edes halua miestä. Eikä siinä ole mitään vikaa. Emma tuntuu olevan avoimin ja valmein kohtaamaan erilaisia tyyppejä, vaikka ohjelman ensi osissa hän vaikutti jotenkin varautuneelta.

Ja sitten se kipinä, jonka puutteen perusteella nämä tyttäret teilaavat toisen ihmisen - tai kymmenenkin miestä - kolmessa minuutissa. Täti opastaa nyt teitä vähän! Kyllä siinä suhteessa toisen luonne, tavat, intressit ja asenteet on pitkän päälle eri tärkeitä juttu. Voipi olla että kuuluisa kipuna löytyy, kun toiseen tutustuu. Alussa kipinät saattaa sinkoilla niinkin kiivaasti, että kuvittelee toisen olevan ilman muuta myös sielunkumppani. Ja kuinka ankeaa onkaan sitten myöhemmin tutustumisen edetessä huomata että ei vitsi, toi onkin ihan vieras ihminen, vaikka sänky kuinka tutisee.

Mutta ymmärrän kyllä myös ohjelman naisten kriittisyyden. Varsinkin ekoilla runotreffeillä he olivat tosi nätisti laitettuja. Miehet taas näyttivät ulkoasunsa perusteella lähinnä siltä kuin olisivat poikenneet paikalle autotallia siivoamasta.
Tsemppiä, naiset, ja relatkaa vähän! Kyllä teille voi ihan hyvin miehet löytyä!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä