tiistaina 30.10.2012

Munkin mielestä tuo koulutuksen korostaminen on hassua. Etenkin tuppaa ärsyttämään juontajan lähes pelonsekainen Riitan tohtorinarvon korostaminen. Hyvä ihme, mikä siinä tohtorintittelissä niin merkillistä on? Esim. DI:t väittelee yleisesti melko nuorena, alle 30sinä suoraa päätä perustutkinnon perään. Ja Riitan itsensä arvio, jonka mukaan yleisesti ajatellaan tohtorinaisten olevan "rumia ja pienitissisiä". En ole ennen tuollaiseen käsitykseen törmännytkään. Olen kyllä kuullut jonkun miehen todenneen ettei tykkää isorintaisista naisista, koska naisella pitää olla myös järkeä! Mutta tämä onkin vitsi.
Onnetonta, että Mesku tuli laukaisseeksi tuon kookospähkinävertauksen, kun se vielä on ympätty joka jaksoon. Se kieltämättä antaa hänestä hieman nyrpeän vaikutelman tyyliin "mä olen sulkeutunut ja koppava nirppanokka, sun pitää selvittää mut".
Ihmettelen kyllä miksi Leni ei löydä miestä. Siinä vasta rento, hauska ja mukavantuntuinen ja vielä kaunis nainen, joka ilmoittautuu halukkaaksi kodinluojaksi. Kumma jos ei kelpaa. Toisaalta ongelma voi olla siinä että hänelle itselleen ei kelpaa oikein kukaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä