keskiviikkona 31.10.2012

Ohjelman toteustus jää varsin pinnalliseksi sen takia, että vaikka ohjelman keskiössä on viisi henkilöä, on kuitenkin näkökulma koko ajan yhteiskunnallinen ja yleistävä. Olisi pitänyt joko tehdä suosiolla dokumentti, joka tarkastelee tätä vastentahtoisesti sinkkuina oleviin naisiin liittyvää ilmiötä yhteiskunnallisena tai sitten keskittyä näiden viiden naisen tarinoihin ja käydä läpi syvemmin heidän aikaisempia mieskokemuksiaan, taustaansa ja persoonallisuuttaan.

Oikeastihan tässä ilmiössä on vaan kyse lisääntyneestä valinnanvapaudesta, kun ei ole enää sosiaalinen ja taloudellinen pakko mennä naimisiin ja olla naimissa ensimmäisen kutakuinkin siedettävän kanssa, mutta sitten kun tullaan henkilökohtaiselle tasolla, niin parisuhteettomuuden taustalla on jokaisella omat syynsä.

Yritykset parittaa nämä naiset treffejä järjestämällä ovat täysin turhia, koska näiden naisten pitäisi oppia tietämään paremmin, keitä he ovat ja mitä haluavat, jotta suhteen solmiminen - joka vaatii paljon pitemmän ajallisen prosessin kuin sen, että syttyy joku ylimaallinen kipinä yhtäkkiä - olisi mahdollista. Sama asia pätee myös miehiin. Pitää ymmärtää ensin, että ei voi saada kaikkea, kompromisseja on pakko tehdä ja että valintojensa kanssa on elettävä, vaikkei se aina olisi kivaa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä