sunnuntaina 25.11.2012

Tervehdys teille kaikille, Emma, Leni, Kati, Riitta ja Mesku. Teidän ansiostanne tämä sarja oli mahtava ja mielenkiintoinen. En kyllä paljon katso telkkua, mutta tämä oli parasta antia pitkään aikaan. Erityisen hyvä oli tämä viimeinen osa. Te olette elävä osoitus siitä, että ihmisen onnellisuus ei todellakaan saa eikä voi riippua kenestäkään muusta kuin ihmisestä itsestään. Toisaalta elämässä sattuu myös ihmisestä itsestään riippumattomia asioita, joskus niitä voi sattua paljon ja ne voivat olla pahoja. Elämä ei aina ole helppoa eikä reilua. Mutta viisainta on olla heittäytymättä kenenkään muun kuin itsensä varaan.

Minusta oli muuten mukava nähdä, että jätitte edellisen jakson burleskipelleilyt omaan arvoonsa. En muuten usko, että monikaan mies ihan kauheasti kiihottuu siitä että nainen maalaa itsensä klovniksi ja tulee kirkkaanvihreä peruukki päässä viereen hinkkaamaan itseään jollain kornin värisellä hansikkaalla. Suoraan sanoen luulen että moni lähtisi karkuun.

Komppaan Riittaa, joka kertoi että hänen flirttinsä on luonnollista. Flirtissä pitää olla keveyttä, tyyliä ja hienovaraisuutta. Muuten se on mautonta ja tunkeilevaa ja vastenmielistä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä