torstaina 01.08.2013

Pari ohjelmaa katsottuani on selvää miksi naisilla ei onnista.
Kaikilla näillä naisilla on niin korkea testosteroonitaso(näkyy fyysisenä olemuksena) että vastaavasti miehen täytyisi olla valtava kaksimetrinen teräsleuka jotta se saisi naisissa aikaan heidän luontaisesti hakemansa "kipinän"/ värinän josta he puhuvat. Saman miehen pitäisi olla "mukava" ja älykäs, tälläisen paketin löytäminen on varmasti hakemisessa. Koska korkea testosteronitaso luo metsästäjän ei ajattelijaa.
Poikkeuksena heille voi kelvata matalan testosteronitason miehet joilla on naisellisia ominaisuuksia esim. Ääni, olemus, yms. Tämä voi vedota ko. Naisten jonkunlaiseen omaan suojeluviettiin jonka kautta mies nähdään jotenkin kiinnostavana (=tasa-arvoinen kumppani) ei seksuaalisena mahtavuutena.

Toiseksi naiset tuovat useaan otteeseen esille lyhyen kokemuksen perusteella miehestä että tämä ei kiinnosta tai täyttänyt alun vaatimia odotuksia. Tässä tulee selvästi esille evoluution oma "ehkäisykeino", nämä samat naiset jotka eivät kykene / eivät anna aikaa miehelle, jotta tutustuisivat tähän kunnolla. Tämä tarkoittaisi vääjäämättä myös tarvetta muuttua itse pärjätäkseen alun epätyydyttävässä suhteessa ja se on liikaa pyydetty.
Jos ei pysty sopeutumaan muutamaa kuukautta hyväksyen miehen puutteellisuuden ja näin tarvittaessa muuttaen omaa toiminta/ ajatusmalliaan ei pysty myöskään hyväksymään lapsen puutteellisuutta. Vanhemmat ovat lasta varten eikä toisinpäin.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä