maanantaina 12.11.2012

Kouvolan terveyskeskus, heidän täydellisen ammatti- ja asiakaspalvelutaidottomat lääkärit ja hoitajansa + veroparatiisiyhtiö Attendo Medonensa ovat säälittävimpiä esimerkkejä siitä, kuinka potilaita pompotellaan tiskiltä toiselle, tehdään hoitovirheitä (myös tahallaan) päivittäin kymmeniä, kohdellaan potilaita kuin roskaa.
Takana näillä huijareilla on tarve kohdella ja hoitaa potilaita niin surkeasti ja jättää kokonaan hoitamatta, että he omalla kustannuksellaan ajetaan yksityisille ja kalliille lääkäriasemille.
Tämä on Kouvolan keskustan Marjoniemen terveyskeskuksen sekä päivystysasemana toimivan Kuusankosken aluesairaalan yhteinen motto. Myös laskutusta hoitaa henkilö, joka pistää tuplalaskuja potilaille.
Sattumaa ei myöskään ollut vastikään julkaistu tutkimus, jonka mukaan Kymenlaakson sairaanhoitopiirissä tehdään eniten hoitovirheitä.
Tutkikaa iltalehdet, MTV3:set, 45 minuuttia yms. näiden huijarien toimet ja pureutukaa pintaa syvemmälle. Tutkikaa sekä pääterveyskeskuksen että Kuusankosken aluesairaalan lääkärien ja hoitajien toimet niin eiköhän ala paska haista jo heti kättelyssä. Ja tehkää tästä veroparatiisi-/huijariyhtiö Attendo MedOnesta myös laajempi tutkimus, miten hoitavat potilaita (tiedämme jo), minne maksavat veronsa (ulos Suomesta) ja mistä saavat rahansa (suomalaisilta veronmaksajilta.
Tehkää tästä iso juttu älkääkä jättäkö kiveäkään kääntämättä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä