maanantaina 17.12.2012

Kävin ohjelman jälkeen tupakalla ja mieleeni tuli sellainenkin ajatus, että miksi kasvatan lapsiani, tosiaankin miksi kasvatan heitä. Jos kasvatan niin teen heille vain karhun palveluksen, eivät he tule tässä ja tällaisessa yhteiskunnassa kasvatettuina ja oikein toimimalla pärjäämään.

Ja se Romu, näytti siltä, että alat olla samassa iässä kuin minäkin. Minä olen tajunnut, että viimeistään nyt ennen kuin jään eläkkeelle tuntuisi siltä, että tekemällä nämä viimeiset hommat oikein ja hyvin niin jää hyvä maku suuhun tästä vaiheesta eläämääni, siis työelämästä. Ajattelin siirtyä seuraavaksi moottoripyörän selkään mutta minun ei tarvitse ajella yhdessä sinun ja ulosottojengiläistesi kanssa Romu.

Miksi pitää joskus sanoa, että toimiminen näin ja näin ei ole lainvastaista. Mitä sellainen lause kertoo sanojastaan. En ymmärrä missä tilanteissa näin tarvitsee sanoa. Onko ne sitten elämää suurempia tilanteita ja suurien sielujen viisauksia, empä tiiä kun ei ole vielä tarvinnut tätä ilmaisua käyttää tai olenko sitten piekku sielu.

Virtaselle sanoisin, että kaveria ei jätetä, tämä katotaan vielä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä