maanantaina 17.12.2012

Suoraan sanottuna oksettavaa toimintaa...

"Lähipiirin" omistava puualan yritys on varmaankin suuressa suosiossa tämän jälkeen kuten firman lakimies. Suotakoon tämä edes pienenä hyvityksenä vääryden kokeneelle vanhukselle.

Toivon mukaan joku oikeuslaitoksessa pystyy kyseisen ohjelman jälkeen näkemään kokonaisuuden. Valitettavasti "oikeus" ei voi korjata virheitään vaan muotoseikkoihin vedoten toteaa kaiken jo tehdyn lainmukaiseksi.

Sama pätee myös lainaa hoitaneen pankin asiasta vastanneisiin henkilöihin. Öitä ei voi nukkua hyvin jos joutuu toteamaan olleensa väärässä. Piiloutuminen muotoseikkojen taakse tuo "mielenrauhan" ja oikeuden jatkaa toimintaa pieniä korjaavia liikkeitä tehden, Valitettavasti tällä ei ole mitään merkitystä tuhotun elämän tapauksessa.

Toimeenpanoa odottava tuomio on varmaankin juridisesti täysin pätevä - ja lakiteknisesti täysin asiallinen. Yleinen oikeustaju toivottavasti kuitenkin laittaa kaikki asioista "ison kuvan" ymmärtävät henkilöt oikeasti miettimään mikä on tärkeää ja oikein.

Vaikkei sillä olekaan mitään merkitystä Virtaselle, kuten ei tällä kirjoituksellanikaan eikä millään mitä kukaan tulee asiasta sanomaan - toivon että vahingonaiheuttajat tulevat välillisesti (=lue taloudellisesti) saamaan omat seurauksensa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä