sunnuntaina 13.01.2013

Aika hassua.
Yle väittää vuonna 2013 että 'Suomi on ruotsalainen' .

Ruotsissa taas Mona Sahlin jo 2002 väitti että ainoastaan Ruotsin maahanmuuttajilla on kulttuuri, identiteetti ja historia kun taas ei oikein löydy mitään ruotsalaista, muuta kuin juhannusta ja semmoista hömppää. Hänen mielestään( 2002 sa Mona Sahlin: "Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker."). http://www.newsmill.se/artikel/2011/04/26/politiker-som-h-nar-det-svenska-f-rsv-rar-integrationen .

2006 Reinfeldt taas sanoi näin: "Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån." Suurinpiirtein että periruotsalaisuus ei ole kuin julmuutta. Muu kehitys on tullut ulkomaailmalta. http://www.dn.se/nyheter/politik/reinfeldt-det-ursvenska-ar-blott-barbari .

Tämäntyyppiset avaukset eivät edistä monikulttuurisuutta vaikka sekä Sahlin, Reinfeldt ja YLE ilmeisesti uskoivat/uskovat niin. Surullista touhua.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä