maanantaina 14.01.2013

Jos joku löytää ohjelmasta faktavirheitä, niin laita ihmeessä viitteet virheisiin sekä muihin historiallisiin lähteisiin jotka todistavat näitä faktavirheitä. Täällä väitetään paljon anonyymisesti ilman viitteitä, ja se on täysin arvotonta jos ollaan historiallisen totuuden eikä propagandan asialla.

Olettaen että ohjelmassa puhuvat henkilöt ovat oikeassa niin ei se silti tarkoita että pakkoruotsia pitää olla, se on nykypolitiikkaa ja hieman eri aihe.

Ja se että on niitä huonoja aikoja ei myöskään tarkoita että pitää alistua rasismiin maahanmuuttajia ja muita vähemmistöjä kohti, ei ne ole rikkinäisen talousjärjestelmän takana. Ei edes ne rikkaat suomenruotsalaiset PK-seudulla jonka joukkoon minä pohjalaisena en kuulu. :)

Yleinen tyytymättömyys yhteiskunnassa on asia jota moni diktaattori on käyttänyt hyväksi päästäkseen valtaan, esim. Hitler. Nyt Kreikassakin Uus-natsipuolue on kasvamassa yllättävän suureksi. Eli jäitä hattuun ettei synny ikävämpiä ongelmia kuin sen mikä talouskriisi sinänsä tuo tullessaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä