maanantaina 21.01.2013

Mikä tämän sarjan tarkoitus oikein on, kun jo etukäteen on varmasti tiedetty, että sarja ärsyttää ja loukkaakin monia suomenkielisiä suomalaisia! Onko kyse vain RKP:n harjoittamasta hajoita ja hallitse -politiikasta sekä persu-vastaisesta sisäpolitikoinnista?

Aftonbladetin kirjoitus on jo ihan pohjanoteeraus, siteerataan jotain suomi24 -keskusteluja eikä edes yritetä ymmärtää asioita suomenkielisten suomalaisten kannalta, siis sitä miksi monet ovat ärtyneitä tästä sarjasta - vaan yritetään vain väen väkisin rakentaa suomenruotsalaisista jotain sorrettua vähemmistöä.

Suomenkieliset suomalaiset ovat saaneet nauttia itsenäisyydestäkin vasta vajaa sata vuotta - ei siinä ole montaa sukupolvea välissä! Raamatussakin jo sanotaan, että kolmanteen ja neljänteen sukupolveen asti...

Vaikka olenkin sitä mieltä, että tämä sarja on aivan surkeaa propagandaa ja loukkaa minun suomalaista identiteettiäni, eikä vastaa omaa historiakuvaani Ruotsin vallan ajasta - ei tarkoitukseni ole silti loukata suomenruotsalaisia eikä ruotsalaisiakaan!

Eiköhän pakkoruotsin poisto lieventäisi kieliryhmien välistä kitkaa parhaiten!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä