maanantaina 28.01.2013

Ei tuonut sivistystä, tuollainen on perusteeton väite ja edustaa nimenomaan sitä propagandaa, jolla alkuperäisen suomenkielisen kulttuurin tuhoamista, ja sen myöhempääkin "arvottomuutta" - on perusteltu! Suomenkielinen väki sai nauttia sivistyksestä vasta kun pääsimme pois Ruotsin, ja tuolta ajalta periytyvän umpiruotsalaisen hallintokulttuurin, alta.

Perusteeton väite on sekin, että ruotsin kielen tarvitsisi tuhoutua - päinvastoin! Pakkoruotsi pois! - ja ruotsin kieli voi näyttää elinvoimansa Suomessa - ilman riitoja ja kaunaa luovaa - ja suurella rahalla toimivaa - kulissien takana salakähmäisesti häärivää pakkoruotsikoneistoa! Kyllä ruotsi lentää ja siivet kantaa!

Pakkoenglannin länkyttäminen on osa tuota pakkoruotsikoneiston surkeaksi käynyttä, ilman varsinaisia perusteita toimivaa politiikkaa! Naurettavaa, se on totta! Ja osoittaa sen, ettei pakkoruotsille ole mitään perusteita!

Pakkoenglannin länkyttäjät olisivat aikanaan, ruotsalaisuuden hallitessa - varmasti kieltäneet suomenkielisiltä ruotsin kielen opiskelun kokonaan, koska hehän haluavat nimenomaan vain huonontaa suomenkielisen suomalaisen mahdollisuuksia menestyä tässä maassa, koko maailmassa - ja tämänhetkisessä ajassa!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä