maanantaina 28.01.2013

Et ilmeisesti tajua monen ohjelmaa kritisoineen keskeistä pointtia; eli sitä, että suomalais-ugrilainen, se alkuperäinen - kulttuuri tuhottiin ruotsalaisten toimesta - ja suomenkielisistä suomalaisista tuli paariaa useiksi sadoiksi vuosiksi - juuri samaisen ruotsalaisen kulttuurin takia!

Ja väitätkö, että suomalais-ugrilainen kulttuurimme, jossa siis suomen kieli on se leimallisin piirre - ei olisi kehittynyt mihinkään ilman ruotsalaisten tekemää valloitusta?

Ja silloin jos ja kun on kyse länsimaisesta tai eurooppalaisesta kulttuurista - pitää puhua länsimaisesta tai eurooppalaisesta kulttuurista eikä mistään ruotsalaisesta kulttuurista!!!

"Suomen historiasta julkaistiin mullistavaa tietoa"

"Siitepölytutkimusta ja arkeologiaa yhdistäneen tutkimuksen tulokset osoittavat, että Kouvolan pohjoisosassa on viljelty tattaria jo 5 300 eaa. Tattari on kulkeutunut Suomeen idästä Euraasian halki."
---
"Uusien löydösten perusteella viljely näyttää levinneen Suomeen suurin piirtein samaan aikaan kuin Keski-Eurooppaan. Aiemmin viljelytaidon on uskottu levinneen Suomeen Keski-Euroopasta käsin vasta 2 900 eaa."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013012816608169_uu.shtml

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä