tiistaina 19.03.2013

Suomi ei ole ruotsalainen
YlE:n esittämä ja tilaustyönä toteutettu propaganda-ohjelma ruotsalaisuudesta suomessa on täydellisesti toiveideni mukainen. Ennestään tiesin jotain historian sivuilta eletystä elämästä ruotsaisten alamaisuudessa, mutta kuva täydentyi monelta osalta. Paljon on puhuttu siitä kuinka ruotsalainen intellektuellinen ylimystö härskisti vastusti suomalaisuuden kehittymistä satoja vuosia.omaksi kulttuuriksemme ja päätöksentekoja omissa asioissamme

Vihdoin tämän ohjelman myötä omakohtainen vastenmielisyyteni kasvoi mittoihin, jossa todella niskakarvani nousivat pystyyn.
Kuinka härskisti tänäpäivänä vielä meille ns suomenruotsalaiset ovat valmiit kusetamaan, että olemme kuin joutosakkia joka ei osaa elää ilman heitä (svensa talande betre folkkia).

Koskaan heitä, kuin myös venäläisiä ei ole tänne kutsuttu vaan ovat tulleet kutsumatta.
Minun ja monen muunkin mielestä he (suomen ruotsalaiset) yhdessä järjestöjensä mukaisesti paljastivat jälleen vuosisataiset ylimieliset asenteensa ja saivat aikaan vastenmieliset tunteet pintaan meissä suomalaisissa. Tätä olin toivonut ja nyt se ylimielisyys nähtiin.

Vapauttakaa meidät pakkoruotsin opiskelusta, niin suhteetkin alkavat normalisoitua.ja saavat arvoisensa tason. Näin ei voi jatkua. Siksi annoin ääneni www.kansalaisaloite.fi

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä