sunnuntaina 27.01.2013

Kyllä sinä aliarvioit ja pahasti.
Nyt on sinunkin aika herätä tähän maailmaan ja selvittää, mikä tätä maailmaa oikein pyörittää. Totuus tulee nopsaan ilmi, ja se on raha, ahneus, ja raha. Sen takia ollaan tässä jamassa, kun JO VUONNA 1995 on nämä asiat olleet päättäjille sekä asiaa tutkineille selvää pässinlihaa, mutta ne on piilotettu ja annettu paisua.
Homeen hajulle herkistyy vasta altistuttuaan. Ja nenä tottuu uuteenkin hajuun jo puolessa minuutissa. Ota selvää asioista ennen kuin alat moukkamaisesti kommentoimaan.
Kun on mikrobeista sairastunut, sairastuu sen jälkeen hyvin todennäköisesti monikemikaalisairauteen ja herkistyy myös hajuille. Voi puhjeta mitä tahansa allergioita ja autoimmuunisairauksia, minkä takia ei välttämättä enää voi tehdä alkuperäistä ammattiaan.
Rahaa palaa, kun vastapuoli, joka oikeasti on vastuussa, ei myönnä vastuitaan. Jos oikeutta haluaa, sitä on vaan taisteltava. Kuten hyvin ohjelmassa kävi ilmi, oli talo kuntotarkastettu ja mikrobivauriot olivat piileviä. Ne olivat myös niin pahoja, ettei niit korjata kannattanut, kun korjauskustannukset olisivat nousseet uuden talon hintaisiksi. Kommenttisi kielivät siitä, ettet katsonut sitä kunnolla. Tai ainakaan registeröinyt kuulemaasi.
Kuntotarkastusala on kuin villi länsi. Ihmiset on opetettu luottamaan siihen sokeasti. Kyllä ammattitaitoinen ihminen kykenee arvioimaan riskikohdat talossa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä