keskiviikkona 25.09.2013

Tapaturma-asiain korvauslautakunnalta vakuutusyhtiö pyytää lausuntoa korvausasiaan. Tällä pyritään huijaamaan edelleen vakuutettua, sillä jokaisessa tapauksessa tapaturma-asiain korvauslautakunta tukee vakuutusyhtiön päätöstä olla korvaamatta tapaturmaa. Totuus on, että vakuutusyhtiö maksaa jotakin pientä sälää vahinkotapauksen alussa ja huomattuaan, että ihminen ei kuntoudu, jättää kuin nalli kalliolle ja pesee kätensä tekaistuilla syillä korvausvastuistaan.

Tapaturma-asiain korvauslautakunta koostuu seuraavista henkilöistä:

Lausuntopyyntöasian ratkaisuun osallistuneet tapaturma-asiain korvauslautakunnan jäsenet:
Mika Mänttäri (pj.)
Minna Tanska
Antti Tanskanen
Mikko Räsänen
Marko Jortikka
Elina Holmas

Lausuntopyyntöasian käsittelyyn osallistuneet tapaturma-asiain korvauslautakunnan lääkäriasiantuntijat:
Jan-Magnus Björkenheim
Mikael Hedenborg
Janne Leinonen
Kari Haring
Jan Schugk
Anne Lamminpää ja
Heikki Saarnio

Nämä kaikki siis vakuutusyhtiön lakimiehiä tai paperilääkäreitä. Hyvin menee, kun sisäpiiri käsittelee isossa foorumissa ja kalliilla palkkioilla, jotka yhteiskunta verovaroillaan maksaa, jo ennakkoon päätettyä kokousasiaa. Vakuutettua pyydetään/annetaan mahdollisuus kuulemiseen ja viedään tapaturma-asiain korvauslautakunnan käsittelyyn, jossa vakuutusyhdiöiden palkkalistoilla olevat ihmiset nuijivat vastauksen, joka on jo tiedossa ennen kokousta.

Näin ihmispolosia huijataan. Maksatetaan kalliit vakuutusmaksut, jolla pyöritetään massiivista vakuutustoimintaa ja sijoitustoimintaa sekä työllistetään massa ihmisiä. Kun vakuutuksenottaja vammautuu, niin koko vakuutuslaitoksen henkilökunta velvoitetaan miettimään, mikä syy keksitään, jotta korvauksia ei tarvits maksaa.

Asiakas oli vakuutusmaksuja maksaessaan arvokas, mutta kun korvausvelvollisuus tulee vakuutusyhtiölle, niin ihminen on pohjasakkaa.

Ikävä kyllä, päättäjät ja ennenkaikkea ministeri Paula Risikko ei asiassa tee mitään, kuten ei edeltäjänsäkään.

Esitän, että vakuutuslaitokseen pettyneet lähestyvät yhteiskirjelmällään EU:n tuomioistuinta ja pyytävät sieltä apua. Ottakaa yhteyttä myös mediaan ja vaatikaa, että media ryhtyy aktiivisesti uutisoimaan vakuutusyhtiöiden mielivaltaisesta toiminnasta. S-Ryhmä ajaa bonuksillaan ja rahanahneudellaan etuasemaa, kun ovat vielä tuomassa lääkäripalvelut Prismoihin. Ihmiset eivät tiedä, mikä heitä odottaa, kun LähiTapiola S-Ryhmineen saa mielivallan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä