perjantaina 15.03.2013

Jan Andersson on puolueellinen ja rasistinen kantasuomalaisia kohtaan. Hän ei ole oikea henkilö toimimaan toimittajana, sillä toimittajan täytyy olla puolueeton.

Itse Itä-Helsingissä työskentelevinä ja asuvina kohtaamme joka päivä Halla-ahon mainitsemia epäkohtia (hunnutetut naiset, niqabia käyttävät naiset ja ylipäänsä alistetut naiset). Miksi ohjelmassa ei haastateltu musliminaisia vaan puheenvuoro oli annettu pelkästään miehille? Miehet alistavat naiset täydellisesti huolimatta siitä, että asuvat demokraattisessa ja äärimmäisen tasa-arvoisessa länsimaisessa korkean elintason maassa, jossa naiset ovat samanarvoisia miesten kanssa.

Itse olen hakenut asuntoa kaupungilta 10 vuotta, mutta en saa sitä, koska olen naimaton. Virastossa sanotaan vastaukseksi, että asunnot menevät somaleille ja muslimeille.

Muslimit eivät pysty sopeutumaan suomalaiseen kulttuuriin vaan arvostelua kohdatessaan he rupeavat väkivaltaiseksi ja käyvät kiinni. Suomalainen ei saa sanoa heistä mitään pahaa ilman, että tulisi leimatuksi rasistiksi, mutta muslimeilla on omasta mielestään täysi oikeus solvata suomalaisia.

Itse olen kokenut tämän henkilökohtaisesti, koska osa suvustani on muslimeja eikä heitä voi arvostella ollenkaan. Jos näin erehtyy tekemään, he käyvät suoraan sanottuna kurkkuun kiinni.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä