keskiviikkona 03.04.2013

Sadattuhannet piensijoittajat miettivät, ketä äänestää
Olen aina ollut sitä mieltä, että äänestetään sellaista puoluetta, joka osaa käyttää valtaa eli kolmea suurinta. Koska en ole maalainen, niin keskusta jää automaattisesti ulkopuolelle. Olen pitänyt tähän saakka sinipunaa parhaana hallituksena: kokoomus osaa raha-asiat ja demarit vahtivat, ettei hyvinvointivaltiota tuhota; demarit huolehtivat hyvinvointivaltiosta ja kokoomus vahtii, ettei valtio velkaannu mahdottomasti.
Nyt olen kuitenkin lopullisesti kyllästynyt talletussuojaan koskemisen vuoksi ja kehysriihen osinkoverouudistuksen vuoksi erityisesti Kataisen ja Urpilaisen edustamaan politiikkaan. Olen kyllästynyt myös heidän ylimielisyyteensä. Se on uskomatonta. Sellaiseen ei ole varaa kenelläkään.
Olen miettinyt, ketä äänestää seuraavissa EU-vaaleissa, kuntavaaleissa ja eduskuntavaaleissa. Olen tullut siihen tulokseen, että ruotsalaiset ovat parhaita hoitamaan minunkin asioitani: he osaavat järkevän politiikkansa lisäksi hoitaa myös raha-asioita, mm. siksi, että he ovat aina olleet hallituksessa. Suosittelen kaikille piensijoittajille: äänestäkää RKP:tä, sillä he tuntevat talousasiat valtakunnan ja kunnan tasolla. Lisäksi he ovat olleet aina hyviä yhteistyökumppaneitakin. RKP on se puolue, joka edustaa punamullan hyviä ominaisuuksia jo yksistäänkin. Tehdään RKP:stä yksi kolmesta suuresta.
Nimimerkki: ei minkään puolueen jäsen

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä