You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

perjantaina 26.04.2013

Moi! En varmasti vastaa käsitettä moraalikonservatiivi, mutta tämä juttu oli ihan kökkö kyllä. Ihan tavallisen humanistin koulutuksella haluan huomauttaa:

1) Varmaan ne tutkijat, jotka tekevät näitä tutkimuksia, uskovat että asiaa voi kuin voikin tutkia! Ihmistutkimusta ei yleensäkään suoriteta sijoittamalla koehenkilöt tiloihin, joissa kaikki muuttujat ovat kontrollissa -- miksi? Juuri siksi, että se on mahdotonta ja/tai epäeettistä!
2) Minkä vuoksi erotella mediaväkivalta ja tosielämässä todistettu väkivalta? Kuka tahansa lapsipsykologiaa ymmärtävä tietää että lapsia/nuoria pitää suojella liian pelottavilta tai raaoilta näyiltä -- mitä pienempi katsoja, sitä vähemmän hän hänelle on merkitystä, onko kysymys fiktiosta vai todesta.
-- Ehkä lapset, jotka on pienestä pitäen totutettu viihtymään väkivaltaviihteen äärellä ovat toisaalta kehittyneempiä "medialukutaidossa" kuin ne, joiden hoitajat pyrkivät suojelemaan lapsen luontaista herkkyyttä; toisaalta taas en käsitä, mitä yleistä hyvää tällainen kehityssuunta palvelee.

Terveisin!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä