torstaina 30.05.2013

Väsyneenä ajattelin mielenkiinnosta katsoa keskustelua,mutta aiheen siirtyessä syrjäytyneisiin nuoriin ja muihin vajaakuntoisiin hermot petti ja päästä alkoi tulla voimalla höyryä!Ihan arvoisalle pääministerillemme tuli näytettyä kymmenisen kertaa keskisormea kotisohvalta ja sille puolustusministerillekin muutaman kerran.Jälkikasvu opetti nopeasti twitterin käytön..
Ehkäpä porukka voitaisiin laittaa kuntoutus ja valmennusjaksolle vaikkapa työpajaan tekemään niitä Kataisen vajaatyökykyisille suosittelemiata käsitöitä,hänen mukaansa matalamman tuottavuuden hommia.Jaksaisivatko käydä yhtä ahkerasti siellä kun olen kuullut,että vaikeassakin tilanteessa olevat nuoret käyvät melkein ilmaiseksi kai.Ei tässä haluta mitään älymystön lahtaamista,mutta pieni harjoittelujakso olisi paikallaan täydennyskoulutuksena...Tutustuisivat kerrankin kunnolla tähän ongelmaan kantapään kautta ja tekisivät jakson ns oikeita hommia välillä noiden nuorten opastamana,vaikkapa itselleen hienon avaimenperän ja loput myyntiin.
Rakas nuorenikin huomasi tässä kohdassa kuinka Katainen ja muitakin meidän mielestämme
PUTOSI! täysin pidemmäksikin aikaa..Sanoi,ettei tuosta höpinästä saa mitään tolkkua ja vaikka Soiniakaan ei oikein voisi äänestää,on sillä jotakin tietoa edes mistä raha tuleeym.Eikä jaksa puhua ehkä ainakaan pahinta,monimutkaista soopaa.Sipilä on taas vähän kuitenkin keskitien kulkija muuttaakseen asioita.
En kyllä tiedä,kuka tästä porukasta voisi johtaa tulevaisuudessa,Niinistö,en tiedä.
Kevättodistus jäisi saamatta ihan kokonaan ja kovasti rästitöitä tehtäväksi.Kataiselle minä haluaisin myös harjoittelua käsityöammatissa,että pystyy tulevaisuudessa ajattelemaan nää tuottavuusasiat uudelleen.Laajennan tuohon myös siivoushommat,joita olen paljon tehnyt väsyneenä ja vajaakuntoisena.Ja muut sanotaan nyt vanhanaikaisesti oikeat työt,josta suurelta osin tuotto tulee.Nuo kommentit loukkasivat kovasti.Ja koska olen hienokin nainen,ei ole yleensä tapana heilutella keskisormea,ei ulkona,ei kotona.
Ylen toimittajat tekivät kyllä tiukkoja kysymyksiä.Rubenin kommentaattoreihin en kiinnittänyt huomiota kovinkaan paljon muuta kuin lopussa,mutta se olikin hieman järkyttävää:ei saanut heidänkään yhteenvedoista tolkkua ja loppukommentit(että olihan tämä ihan kiva keskustelu tai jopa,että ilo oli kuunnella)olivat minun mielestä käsittämätöntä!Tosin Kataiselta ja Urpilaiselta ainakin heltisi kaunis hymy tämän johdosta.
Koko studioilta loppui johonkin kummalliseen konsensusasemansäilytysaneemisuushiljaisuuteen,vain Ruben Stiller ja ehkä kenties Soini olivat hereillä.
Ja,ikävä kyllä,pilapiirtäjäkin taisi epäonnistua eilen

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä