tiistaina 30.07.2013

Lapset eivät vieläkään katso ajankohtaisohjelmia. Areenassa on ollut kouluampumiset, Breivikin teot, Nankingin japanilaisten hirmuteot ihmiskokeineen, raiskauksineen, kidutuksineen, Stalinin ajan leirien järkyttävyydet (yhdessä YLEn dokumentissa tästä, kerrottiin, kuinka nälkäiset vangit leikkasivat toiselta naisvangilta rinnat ja söivät ne) ja niin edelleen ja niin edelleen.

Jos teillä olisi tällainen "lapsi-linjaus", niin se olisi toiminut jo ENNEN kuin dokumentti tuli Areenaan ja se olisi toiminut monen MUUNKIN dokumentin ja uutispätkän kohdalla.

Eli tällaista linjausta ei ole, eli te ette ole ajatelleet "vain lapsia". Tässä on nyt jotain muuta, koska nuo perusteenne ovat yleisen linjanne ja itsensä kanssa sisäisesti ristiriitaisia. Kaivat, Reijo Perälä, nyt itseäsi vain syvempään verukkeiden kuoppaan. Olet jo hävinnyt tämän väittelyn, eikä lapsikortti toimi. Sille nauretaan.

Dokumentin poistumisellahan ei ollut mitään tekemistä sen kanssa, että se on yksi hyvin harvoista islam-kriittisistä dokumenteista ja islam-kriittisin dokumentti, jonka YLE on (vahingossa? ei tule toistumaan?) lähettänyt. Me emme usko teitä, hyvä Reijo Perälä, emme lainkaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä