perjantaina 23.08.2013

Katsoin ohjelman ajatuksella ja tuli mieleen , miten inhimillisesti meillä kuitenkin on asiat melko hyvin , jmikäli perhe joutuu vastaavaan ahdinkoon : täällä saa asunnon , asuntotuen , toimeentulotuen , mahdollisesti seurakunnalta ruoka-avustusta , sukulaiset ym. auttavat . Lapsi jatkaa ilman muuta koulunkäyntiä , koulussa on ruokailu , opiskelu maksutonta kuin myös lapsen terveydenhuolto ja hammashuolto oikomisineen yms.

Suomessa jokainen myös hoidetaan , vaikka katujen miehellä olisi syöpä hän saa asianmukaisen hoidon , Usassa kysytään ensin onko vakuutus ja sitten aletaan hoitamaan , jos ei ole , voi olla edessä kodin myynti tai osa jättää vaikka raajansa virheasentoihin rahan puutteessa .

Suomessa voi jokainen opiskella , liki ikään katsomatta , saa opintotukea ja puolen hinnan alennuksia , näin ei ole muualla .

Nämä asiat saivat itseni kiitolliselle mielelle tässä hyvinvointivaltiossa . Toki aina voi olla paremmin ja jotain saa ,pitää saada vielä lisää , tyytyväisyyden saavuttaminen tavallaan kulkee siinä edessäpäin , vasta kaiken menettäessään hyvät asiat huomaa .

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä