tiistaina 27.08.2013

Valtaosa suomessa asuvista Thainaisista on entisiä Pattajan hutsuja, mutta silti voivat olla aivan hyviä ihmisinä. Thaimassa yleensä mennään prostitutioon mukaan eri syistä kun monessa muussa maassa. Siellä tyttöjen ensimmäinen tehtävä on pitää huolta vanhemmistaan. Se on heille kunniatehtävä. Ja koska etenkin maaseudulla ei ole työtä ja tehtaat maksavat orjapalkkaa, niin monet naiset menevät pattajalle ja muihin turistirysiin siinä toivossa, että sieltä löytyy joku Seppo joka vie mennessään ulkomaille. jotta nainen voi pitää parempaa huolta vanhemmistaan.

Yksi syy miksi he haluavat valkoisen miehen, on että Thai miehet monesti hakkaavat, juovat, pelaavat uhkapelejä, ja eivät pidä perheestä huolta. Joten valkoinen mien on tässäkin mielessä parempi.

Yleensä Thai naiset eivtä polta eivätkä juo.. vaikka osa tietenkin oppii nämä paheet turisteilta. Mutta valta osa pattajan hutsuista on itse asiassa aika kunnon naisia verrattuna, esim. tyypilliseen suomineitoon joka käy bailaamassa joka viikonloppu.

Ja koko aasiassa on tuhansia vuosia kuulunut traditio, että naimakaupuoilla yritetään parantaa omaa paikka yhtieskunnassa, eli yritetään naida ylöspäin.

ja näin se on myös suomessa.. monet naiset naivat rikkaan, kuuluisan, lääkärin, lakimiehen pitkälti vain hänen varallsuuden takia. Eli rakkaus ja raha sekottuvat. ja juuri tänän takia avioliitot eivät kestä.

Monet thai naiset ovat jopa neitsyitä tai he ovat harrastaneet seksiä parin miehen kanssa ennen pattajalla tuloa. Eli jos näitä asioita analysoi, niin niitä on katottava niin että ottaa huomioon kulttuurilliset erot ja myös taloudelliset asiat.

On helppo arvostella pattajan hutsuja suomesta käsin, kun on työtä, asunto, ruokaa ja eläkkeet pitävät huolta vanhemmista, mutta kun asuu peltisessä hökkelissä joka on huonommin rakennettu kuin suomalainen autotalli ja syö pari kuppia riisiä 12-14 tuntisen työpäivän päälle niin mielipiteet saattavat muuttua :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä