sunnuntaina 10.11.2013

Kyseinen ohjelma oli ainakin ensimmäisen jakson perusteella aivan käsittämätöntä puppua.

Markkina-arvosta puhuttiin ensin asiana jonka jokainen omassa päässään kuvittelee omaksi markkina-arvokseen ja yrittää sitten tämän keinoin arvioida omaa "kelpaamistaan" muille ihmisille. Heti kuitenkin alettiin käyttää markkina-arvoa jonkinlaisena universaalina mittakaavana; "raadin määrittelemä markkina-arvo", eikö sen pitänyt olla subjektiivinen, kunkin omassa päässä oleva asia? Kyseinen markkina-arvoskaalakin oli A, B ja C, mitä se sitten ikinä tarkoittaneekaan.

Lisäksi ohjelman "tiedekirjailija" puhui siitä miten "ihmiskoiraalla on paljon taipumuksia jotka tukee moniavioisuutta, joten miksi ihmiskoiras "tyytyy" yhteen naaraaseen." IhmisKOIRAALLA? Eiköhän niitä ole samoja taipumuksia tai niiden puutetta ihan niillä naaraillakin, jos kyseinen evoluutiopsykologi olisi asiaa hetkenkään tutkinut muutenkin kuin yhteiskunnan asettamien kliseiden ja ennakko-oletusten näkökulmasta, niin olisi tämäkin varmaan käynyt hänelle selväksi.

Toivottavasti paranee toisessa jaksossa, koska ensimmäisessä jaksossa ei ollut MITÄÄN järkeä eikä mitään edes yritetty perustella tai perustaa mihinkään. Käsittämätöntä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä