torstaina 21.11.2013

Löytyi lopulta nämä kuulumiset näiltä sivuilta, mutta pitkään piti etsiä.
Ihmisen pitäisi päästä tekemään niitä asioita, jotka hänen iässään kiinnostaa ja hänen ikäisiään kiinnostaa, varsinkin nuoren mielialalle se on tärkeää, liittymään oman ikäistensä ryhmään ja kulttuuriin, sen mukaisesti avustuksetkin pitää jakaa tätä mahdollistaen. Elämän kokemusten kerääminen on nuorelle tärkeää ja luonnollista, siihen kuuluukin olla voimakas tarve. Vanhempana se tarve vähenee, sekin on luonnollista, sieltä päästä voi sitten vähentää..
Heljän äidin syntymävuonna syntyneet jäävät juuri nyt eläkkeelle, heitä lienee tuhansia. Suuret ikäluokat! Heissä on varmaan satoja kyvykkäitä ihmisiä. Tuskin kaikki heistä haluaa jäädä kotisohvalle. Näistä voisi joku kyvykäs ryhtyä eläkkeellä Heljän sijaisäidiksi. Nuoret aikuiset turvautuvat usein vanhempiinsa. Vanhemman pelkkä olemassaolo lisää turvallisuuden tunnetta. Tällaisen Heljä ansaitsisi.
Miksi mummot ja tarvitsevat ei kohtaa. Eläkeiässä masentuu tekemisen puutteessa. Tekemistä olisi.
Oikeanlaisessa seksiin suhtautumisessa on ihmiskunnalla töitä, vasta vähän päästy alkuun. En ymmärrä Heljän syyllistämistä ja syyllistämisen tapaa. Syyllistäminen vaikutti asiattomalta ja julmalta. Varsinkin Heljän tilanteessa, kun hän haluaa tavata ihmisiä. Kun on tottunut olemaan muita lähellä ja luottamaan muihin alusta alkaen kaikissa toimissa, on suhde seksiinkin luonnollinen. Itseään tietysti pitää suojella taudeilta, huonolta kohtelulta. Nykyihmiset ovat vielä uskonnonopetusten ja satujen manipuloimia. Syyllistäjät ovat myös huonostikohtelijoita ja kannattaa miettiä ketä syyllistää. (Seksiä puolison tietämättä hakeva perheenisä on oikea syyllinen, jos syyllisiä tarvitaan tai ehkä se sen vaimo? tai ehkä koko avioliitto-/parisuhdejärjestelmä.)
Miten rahaa lisää Heljälle?

Ps. Auttaako asentohahmotukseen peiliseinä, josta näkee asennon ja voisi sen korjata.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä