torstaina 03.04.2014

Suomi on osa imperialistista maailmanjärjestelmää, tosin me taidamme vieläkin enemmän tavaroita ja palveluita, kuin pääomaa.
Kuulumme maksajiin, EU-suomena. Lainojen lyhennyksissä ja koroilla maksamme. Aikaisemmin itsenäiset kansallisvaltio, jotka luopuivat omasta rahastaan/politiikastaan, rahoittavat nyt kansainvälistä pankkijärjestelmää. Se on imperialistista taloudellista riistoa, alistamista ja haltuun ottoa, kuten kreikkalaiset ovat saaneet tuta.
Ikävä tässä imperialismissa on, että se on, kuin ruutitynnyri sodalle, jos väkeä ei enää kuunnella. Sodalla tavoitellaan uusia raaka-aine resursseja, markkinoita, lisää ryöstettävään, kasvuunsa. Ilman kasvua uhkaa imperialismia romahtaminen.
Venäjä on kuitenkin nyt tähtäimessä, ei USA toinen suuri imperialistinen keskittymä, jonka uskollinen alalamainen on Euroopan unioni.
Presidentti Putin vika on, että hän nyt vaan sattuu olemaan Venäjän presidentti. Muuta vikaa ei kai hänessä ole, verrattuna muihin valtiopäämiehiin. Hän on aihe ja sytyke, samassa jatkumossa, kuin Saddam, Gaddaf, Aliende, Gartro, Ortega ym. muut syytetyt, jotka eivät alistuneet imperialistisen leirin mahtavimman valtion ja asekauppiaan USA:n määräysvaltaan.
Olisi aika noloa kertoa kysyvälle, USA-naton joukkojen keskittämistä Baltian maihin, jos kerrottaisiin väelle, että me tässä vain hieman valmistelemme kolmatta maailmasotaa Eurooppaan. On niin paljon helpompaa kertoa meille, että venäjällä on presidenttinä nyt oikein paha poika, joka kohta syö sinut jos jos et ala sotimaan kanssamme.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä