torstaina 17.04.2014

Onneksi olkoon Suomi että meillä on vielä yksi mediatalo, joka voi esittää tutkivaa journalismia ja totuuden lännen julmuuksista. Mutta ennen toista esitystä oli YLE:ssä 20 min sähkökatko ja erittäin harva näki ohjelman - se on ehdottomasti uusittava mahdollisimman pian - YLE Areena ei riitä.

Tottakai Ukrainassa on meneillään sama tilanne - siellähän USA:n johtajat vierailivat korruptoimassa pientä fasistipuoluetta, jonka tiesi niin hulluksi, että uskaltaa hyökätä laillisen hallituksen kimppuun. NATO:n Haukat vaanivat puskissa.

Mutta paljon pahempaa - tämä sama sotarikollinen A.F. Rasmussen NATOn johtajana on nyt tuomassa Suomenlahdelle ja Baltiaan vahvistetut NATO-joukot tarkoituksena uhata Venäjää. Nuo sotarikosmaat ovat operaatiossa mukana. Tilanne on nyt pahempi kuin 1939, jolloin Suomen äärioikeisto tuotatti Saksalaiset Leningradin porteille Suomen kautta. Tuolla sotarikosten historialla on hyvin ilmeistä, että taas tekaistaan syy sotaan - ja nyt Venäjää vastaan Suomen lähialueilla. Suomen pääministeri halusi Suomen liittyvän tähän rikollisjoukkoon - presidentti nukkuu ja media vaikenee. Suomen presidentti ei ole kuullutkaan tästä asiasta ja mielestäni tämä osoittaa, että hän on kyvytön hoitamaan tehtäväänsä - nyt on aika Suomen toimia. Suomen äärioikeisto on USA:n Haukkojen hännystelijä ja tätä voidaan pitää maanpetoksena - kuten Saksan kanssa 1918 ja 1939/40.

Mielestäni Venäjällä olisi perusteltu oikeus vastata asein tämän NATO-rikolliskoplan tunkeutumiseen sen lähialueelle. USA ei ole hyväksynyt vieraita aseita edes Kuubaan ja USA on ryhtynyt sotatoimiin sitä vastaan jopa asetuonnin vuoksi. Toivottavasti Putin ymmärtää uhan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä