perjantaina 14.01.2011

Olen Partamooseksen kanssa jyrkästi eri mieltä.

Otamme asiakaspalvelun ja katsojien näkemykset erittäin vakavasti, koska tiedostamme, että ilman katsojia meitä ei olisi.

Siksi olemme valmiita keskustelemaan vaikeistakin ohjelmaratkaisuista - kuten siitä, että jouduimme jättämään kaksi K13-merkinnän saanutta Derrick-jaksoa pois, koska niitä ei sarjan esitysaikaan saanut näyttää - avoimessa hengessä.

Toki tuo avoimuus tarkoittaa myös sitä, että joku yksittäinen katsoja voi spämmätä monta keskusteluketjua samalla asialla, johon olemme jo vastanneet.

Työn mukana tulee myös se, että monien mielestä YLEä saa niitata koska tahansa ihan mistä tahansa. Ja mikäs siinä, mutta joskus tekisi mieli sanoa, että sopii tulla kokeilemaan kuinka valtakunnallisen tv-kanavan pyörittäminen luonnistuisi itse kultakin. Helppoja ratkaisuja ei ole, eikä jokainen päätös voi koskaan miellyttää kaikkia.

Oman lisäkierteensä touhuun tuo se, että Kakkonen on määritelty Ylessä tapahtumaurheilun pääkanavaksi, mikä tarkoittaa sitä, että kompromisseja muun ohjelmiston kanssa joudutaan tekemään aivan koko ajan.

Silti emme koskaan luovu johtoajatuksesta: kuinka rakentaa ja rukata ohjelmistoa niin, että mahdollisimman moni suomalainen kokisi, että saa katsottavakseen merkityksellistä ohjelmaa tai että eri ohjelmien ystävät kärsisivät muutoksista mahdollisimman vähän.

Onneksi moni katsoja on tämän huomannut ja siksi saimmekin viime vuoden aikana poikkeuksellisen paljon myönteistä palautetta asiakaspalvelusta. Missä siis ovat oikeat perustelut katsojien päähänpotkimiselle ja väheksynnälle?

ps. saksalaisdekkareita tulee sekä ensiesityksenä (Kettu/Kahden keikka/Syyttäjä) että uusintana (Siska) joka viikko - ja vielä lisää kunhan saamme kammettua johonkin väliin.

Miika / TV2

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä