torstaina 10.02.2011

Miika Jalonen, nyt on kulunut kolmisen viikkoa siitä, kun ilmoitit vieväsi kysymyksen kahdesta Derrick-jaksosta uudelleen TV2:n päättäjien pöydälle. Toivomme tietenkin ilmoitusta heti kun päätös on syntynyt.

Meille Derrick-sarjan uskollisimmille seuraajille tärkeintä ei ole aikataulun nopeus vaan se, että pääsisimme näkemään puuttuvat kaksi jaksoa jossain vaiheessa tänä (2011) tai viimeistään ensi vuonna (2012). Emme siis halua sitä, että valmiita esitysaikatauluja jouduttaisiin availemaan.

Löysin jokin aika sitten TV2:n sivun kevään saksalaisdekkaritarjonnasta (http://tv2.yle.fi/juttuarkisto/paivittaiset-ohjelmanostot/saksalaisdekkarit-kevaalla-2011). Mielestäni tätä "Uusia tuulia ja tunteita"-sivulla tapahtunutta keskustelua voisi jatkaa tuon sivun keskusteluosiossa, johon se paljon paremmin erityiskysymyksenä sopii, varsinkin jos keskusteluun tulee vielä lisää puheenvuoroja.

Miten paljon ajan ja varojen uhrausta vaatisi kahden Derrick-jakson esittäminen lauantain saksalaiskrimipaikalla klo 20.50 esimerkiksi tulevana kesänä, syksynä tai talvena?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä