maanantaina 14.02.2011

TV2:n uusi ratkaisu liittyen Derrickiin ei yllättänyt.

Oudosti TV2 löysi nopeasti uusintapaikan mm. EM-taitoluistelujen loppunäytökselle, ja siirsi samalla (katsojilta tietenkään kysymättä) suomalaisen elokuvan "Veteraanin voitto" jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Kyseistä elokuvaa ei ole tv:ssä nähty yli kymmeneen vuoteen, mutta suomalaisten (vanhojen) elokuvien esitykset tai esittämättä jättämiset eivät näytä TV2:ta pahemmin kiinnostavan.

TV2 löysi myös nopeasti uusintapaikan floppisarja "Uudelle päivälle", jonka tilalle olisi loistavasti voitu sijoittaa myös esittämättömät Derrickit.

Tasapuolisuus ja moraali tv-katsojia kohtaan on TV2:lta unohtunut jo aikoja sitten ja näyttää siltä, että yhä huonompaan suuntaan mennään. Aika paljon kertoo myös tuo jo esittelytekstissä ollut lause "Vuosi vuodelta uusien ohjelmien löytäminen käy kuitenkin hankalammaksi, koska Saksassakin rikossarjojen kerronta on mennyt hektisempään, rajumpaan ja "modernimpaan" suuntaan.

Olisi ehkä syytä kysyä, onko TV2 enää oikea kanava näiden "rajumpien" ja "modernien" sarjojen esittämiseen, jos koko ajan saa pelätä koska TV2:n kahvihuoneraati päättää omavaltaisesti jaksojen esittämisestä.

Osa kysyjistä näkyi tiedustelevan mm. "Vanhan ketun" uusintoja TV2:lla. Olen valmis lyömään vaikka vetoa siitä, että niitä uusintoja ei TV2:lla nähdä vuosiin - TV2 kun luottaa nykyään "sydänääniin ja tunteisiin". Kunpa se luottamus kohdistuisi joskus myös meihin katsojiin :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä