sunnuntaina 13.02.2011

ite haluaisin punapukuisena kaasona sanoa sen, että ehkä ei pidä oikeasti uskoa kaikkea mitä näkee, koska toikin satuhää jakso joka kuvattii suvin häissä oli niin leikattu ku olla ja vaan voi. Kaikista tökeröimmät lauseet oli laitettu esille rakkaudetunnuksien sijaa ja muutenki saatu kaikki näyttämään iha hölmiltä, tietääpähä vastaisuudessa ettei mene mukaan näihi pilaohjelmiin jossa kaikille tulee paha mieli ohjelmaa sitten jälkeenpäin kattoessa.
jJa iha vaa asian selvyydeks morsian ite ei vastaillu puhelimee ja tekstiviesteihi ku koitin saada kiinni ja hoitaa niitä ns. kaason tehtäviä, milläs hoidat kun et saa yhteyttä? kaikki ei ehkä välttämättä ole aina siltä miltä näyttää, kuten ei ole bussipysäkkien mainos kuvatkaan :). Suvi ei ehkä iha ajatellut tarkalleen mitä sanoi, ja tilanteesta saatiin hyvin pätkäleikkaamalla upea höttö kasaan.Itse olen ylpeä siitä että suvi on päässyt noinkin pitkälle elämässä, ja hajonnu perhe vaikuttaa syvälle ja pitkälle ihmisen elämässä. Ja olin todella iloinen suvin puolesta häiden aikana, vaikka suvi itse hieman paskamaisesti toiminkin, mutta emmeköhän me kaikki joskus toimi hieman huonosti tai ajattelemattomasti? ehkäpä voisimme tuomitsemisen sijaan, kuten täällä nettisivuilla koettaa nähdä asioiden hyvät puolet, vaikka olisivat kuinka tökerösti leikattu ja asetettu nurjaan valoon ja nähdä sen rakkauden ytimen joka välillä oli suvin ja timin yhteiskuvissa ja sen onnen joka valaisi päivää. Jokainen meistä on erilainen, ja minusta hyvä niin, opimmepahan enemmän toisistamme joka päivä.

Toivon suville kuitenkin kaikkea hyvää, ja naarmut (joita tuolla ylhäällä ihmelteltiin) Suvin leuassa,tulivat ihan siitä kun naapurin koira hyökkäsi kimppuun.. Seki kuvattiin kyllä nauhalle, kun suvi puhuu siitä ja miettii että toivottavasti eivät näy häissä sitten.Olinha itse vieressä kun suvi kertoo asian, mutta onha se tietty oikeasti eri asia mitä näytetään ja mitä ei näytetä. Harmittaa vaa että hienoista häistä saatiin marttyyrijuhlat kute moni ylhäällä onkin kommentoinu. Varmasti jos ohjelmiston tuontantotiimi päättäisi "satuhäistä" saataisiin oikeasti nimensä mukaiset, rakkautta ja henkisyyttä ja oikeasti välinpitävällisyyttä henkivät, nyt niistä tulee lähinnä paskan maku suuhun ja inhottava kattoa. Mutta kai "sirkushöttö" myy enemmän, kuten diilin tapauksessa jossa hyvän koomikon ura lähes kokonaan tuhottiin, jotta jakso olisi hauskempi.

Hyvää loppupäivää kaikille.
meillä kaikilla on varmasti omat mielipiteemme mikä on hyvää ja kunniokasta käyttäytymistä, mutta koitetaan silti olla ihmisiksi niin netissä kuin sen ulkopuolellakin. Kiitos, emmehän nimittäin liikenteessäkin aja miten sattuu?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä