perjantaina 25.02.2011

Morsian pisti hieman dramatiikkaa peliin, kuului ilmeisesti Hollywood-teemaan.
Tuli mieleen että tuo morsiamen tunteiden vuoristorata varmaan imi aika lailla voimia läheisistä ihmisistä...Toivottavasti liittyi vaan juhlien aiheuttamiin paineisiin eikä ole arkea määrittävä piirre. Omassa lähipiirissä on eräs ihminen jonka elämä on aina yhtä draamaa ja huomionhakuisuutta, ja aika raskasta on hänen seuransa. Samaten morsian tallasti sulhasensa yli karusti ruokajutuissa...Vähän tahdikkuutta ja toisen huomioimista peliin eikä tuollaista jyräämistä. No, olen kyllä itsekin oppinut paljan tällä alueella 14 avioliittovuoden aikana. Toinen toistenne kunnioittamisessa kilpailkaa - siinä hyvä neuvo.

Pisti korvaan morsiamen ruma kielenkäyttö h-hetken lähestyessä...en tiedä, itsellä oikein vastenmielisyyden väreet kulkee selkäpiissä kun kuulen tuollaista kielenkäyttöä yhden elämän herkimmän ja kauneimman tilanteen edessä. Ei anna hyvää kuvaa ihmisestä, ikävä kyllä. Ulkoista kauneutta kyllä löytyy, mutta sisäistä saa etsiä suurennuslasin kanssa. Vielä kun morsian tiesti että kaikki tallentuu nauhalle ja tulee lähetykseen. Surullista.

Kaikesta huolimatta ei tämä pari ollut pahimmasta päästä. Kaikkea hyvää vaan yhteiselle elämän tielle. Yhdessä on hyvä kasvaa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä