perjantaina 25.02.2011

Musta noi häät oli oikeasti erilaiset. Ja teltta oli tosi kauniisti koristeltu. Myöskään harmaa sää ei tuntunut morsianta pahemmin haittaavan, ei myöskään sulhasta tai hääväkeä. Tokihan itsekin ajattelin siinä kimppuhässäkässä, että no johan on, ettei mikään tunnu kelpaavan, mutta ihmeen hyvin rouvan hermo piti vaikka tuli takaisku toisensa perään!

Hihittely joka asian yhteydessä alkoi ottaa päähän minuakin niin että melkein jo lopetin katsomisen kesken. Vaikka itsekin olen nauravainen ihminen, niin ei sentään ihan kaikki ole hihittelyn arvoista. :-D Tietenkin ehkä morsian jännitti kameroiden edessä, jännittyneenähän itse kukin saattaa ruveta kikattelemaan.

Toivon kovasti, että liitto kestää vähintäänkin niin kauan, että saadaan häälaina maksettua pois. Mieluummin kyllä tietenkin koko eliniän! Huomasin muuten, ettei näissäKÄÄN häissä vihkilupauksissa tullut loppukaneettia "elämän loppuun asti / kunnes kuolema erottaa". Mutta se lienee nykyään aika yleinen trendi, ei edes ajatella että avioliitto olisi elämänmittainen... Hiukan surullista.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä