lauantaina 26.02.2011

Miten ihmiset ihmettelee 2000 euron sormuksen kalleutta? Oletteko sattuneet viime päivinä tarkastelemaan vihkisormusten hintoja? Vastaavalla timanttimäärällä (ja usein vähemmälläkin) hinnat lähtevät 5000-10 000 euroon ja tässähän morsian vielä "uhrasi" kihlasormuksensa osaksi vihkisormusta. Moni tämän päivän morsio tahtoo ensin sen 2000 euron kihlan ja sen päälle 5000 euron vihkisormuksen! Kävin katsomassa ja sormus oli oikein kaunis, ei ehkä minun makuuni, mutta sopi morsiammelle kuin nenä päähän :)

Ja ihme kiekumista tuosta laina-asiasta, aika moni pari ottaa enemmän tai vähemmän lainaa häitä varten ellei häitä ole joko suunniteltu niin kauan että on ehtinyt kiertyä 2000-3000 euroa sukan varteen tai sitten sukulaiset maksaa. Itse nostan hattua että maksoivat itse eivätkä (ilmeisesti) laittaneet vanhempia maksumiehiksi. Vaihtoehtoisesti jos ei ota lainaa, omista itse tai sukulaiset eivät omista tarpeeksi rahaa, moni jrjestää pienet häät, mutta sehän on jokaisen oma asia.
Lainaa pitää monesti jo ottaa senkin takia, että esim. catering, hääyö ja häämatka pitää maksaa heti könttäsummana ja kuinka monella on useampi tuhat euroa takataskussa poltettavaksi tuosta noin vain? Pitäähän ihmisten elää arkea hää-järjestelyidenkin aikaan ja maksaa vuokrat/lainat, laskut ja muut. Ei laina ole aina paha-asia, ennemmin ottaisin lainaa häitä uin autoa varten, mutta kukin tavallaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä