lauantaina 26.02.2011

Suurin osa tänne kirjoittavista vaikuttaa pirun lapsellisilta. Toiset kitisee, että heitä ärsyttää morsiamen nauru ja toiset sit kitisee, et "ootte vaan kateellisia". :D Itsekään en juurikaan jaksanut kuunnella morsiamen feikin kuuloista naurua, mutta onneksi TV:stä saa äänen pois tarvittaessa.

Joku kirjoitti täällä jotain tyyliin "ehkä se antaa morsiamelle ajattelemisen aihetta... (kun sanotaan käytöksestä, naurusta tms.)". Tuskin morsian muuttaa lapsellista käytöstään, naurutyyliään mihinkään, tai edes tapaansa hirnua koko ajan kaikelle, vaikka se kuinka ärsyttäisi jotain tyyppiä. :D Ihmiset kun ovat sellaisia, millaisia nyt sattuvat olemaan.

Itsekään en jaksaisi tuon morsiamen enkä sulhasenkaan kaltaisia tapauksia, mutta onneksi ei tarviikaan jaksaa. :D Älkää ihmiset ottako tällaisia ohjelmia niin kuoleman vakavasti. Kukaan ei voi millään miellyttää kaikkia, eikä se, ettei joku diggaa jostain tyypistä, tarkoita automaattisesti kateutta.

Niin ja tosiaan, jos niin kauheasti ärsyttää, niin aina voi vaihtaa TV-kanavaa tai sulkea koko TV:n, jos menee noin pahasti herne nenään. ;)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä