sunnuntaina 27.02.2011

Syitähän naimisiin "kiirehtimisellä" voi ihmisillä olla monia: Joku haluaa perustaa perheen ja että lapset syntyvät avioliitossa, toisilla voi olla edessä työkomennus jonnekkin kauas/vaaralliseen tehtävään (mm.rauhanturvaajat) ja jotkut voivat olla niin uskonnollisia että avioliitto on aina tapa viettää yhteistä arkea. Omat appivanhempani "joutuivat" menemään extempore naimisiin koska eivät siihen aikaan olisi saaneet haluamaansa asuntoa susiparina.
On hassu miten nykyään puhutaan kiirehtimisestä kun ennen vanhaan olisi katsottu pahalla jos yhdesä asuva pari ei olisi mennyt nopeasti naimisiin ja tiedän tänäkin päivän ihmisiä jotka uskovat siihen että ensin pitää mennä naimisiin ennen kuin voidaan edes muuttaa yhteen. Kukin tavallaan. Onhan 1,5 vuotta aika lyhyt aika, mutta enpä minä paria tuntemattomana siltikkään menisi tuomitsemaan kun en heidän moitivejaan enkä suhteen laatuaan tunne.

Joku sanoi että lapsellinen sulhanen kun vielä kolmekymppisenä ryyppää ja bilettää. Sinä et sitten ilmeisesti tunne kovin montaa poliisia, palomiestä, vartijaa, kokkia, baarimikkoa, tarjoilijaa ja jne. jos pidät outona että tuon ikäiselle miehelle keitto (on) maistuu/maistunut? :D
Sitä paitsi 30 on vielä nuori jos otetaan huomioon että nykyisellä eliniään odotuksella ei ole vielä edes puolessa välissä elämäänsä ;) Ja mikäpä sitä lapsetonta(?) pariskuntaa estäisi viihteellä käymästä. Nythän se paras aika on ennen kuin jälkipovea pukkaa ja elämän tyyliä on pakko muuttaa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä