sunnuntaina 27.02.2011

Hei vaan! Meiltä otettiin yhteensä 4 tuntia yksityishaastatteluja, joten paljon muutakin jäi kertomatta itse ohjelmassa. :) Tuottajathan sen on päättänyt mitä me ohjelmassa kerrotaan ja mitä loppujenlopuksi näytetään.

"Ja mikäpä sitä lapsetonta(?) pariskuntaa estäisi viihteellä käymästä. Nythän se paras aika on ennen kuin jälkipovea pukkaa ja elämän tyyliä on pakko muuttaa."
Joo kyllä sitä pitää nyt lentää, ettei vanhana tuu katkeruus kun on lapsia nuorena tehty ja oma nuoruus jäi elämättä :) Meillä ei siis vielä ole lapsia.

Persoonallista oli mun mielestä jo pelkästään se ettei häitä vietetty perinteisesti jossain nuorisoseuran talolla eikä vihkiminen tapahtunut kirkossa.

"Älkää ihmiset ottako tällaisia ohjelmia niin kuoleman vakavasti. Kukaan ei voi millään miellyttää kaikkia, eikä se, ettei joku diggaa jostain tyypistä, tarkoita automaattisesti kateutta."
Totta, kaikki ei voi yksinkertaisesti tykätä kaikista. Eikä tätä ohjelmaa koskaan lähdetty tekemään muutakun huumorilla, sitä ei vaan kaikki ole ymmärtänyt :)

Ystävällisin terveisin, Saija

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä