sunnuntaina 27.02.2011

Jaa miksi et? Mikäs tässä on niin uskomatonta? :D Oon huomannu näitä kommentteja lueskellessa että mun koko olemus on ihan epäuskottava naurua myöten, mutta uskokaa tai älkää ihan aidosti olen sitä mitä olen :) Kaikki jotka minut tuntevat ovat sanoneet että ihan oma hihittelevä itsensä Saija telkkarissa oli!
Muutenkin ihan valtava määrä epäilyjä ihan kaikesta. Oletteko miettineet, että mitä motiiveja mulla olis lähteä TV:ssä valehtelemaan asioista ja esittämään jotain mitä mä en ole. Olis mun mielestä melkein mahdotonta ruveta esittämään monta kuukautta, mitä tätäkin ohjelmaa kuvattiin. Oliskohan vain helpompi uskoa että tällänen mä oon kaikkine nauruineni! :)

Uskon, että olemalla oma itsensä ja olemalla häpeilemättä itseään ja tekojaan joiden kanssa on sujut pääsee pitkälle samoin kuin positiivisella elämänasenteellakin :)

Musta olis tosi kiva jos kaikki muutkin antaisivat kommenttinsa ihan omilla nimillään, en ymmärrä miksi piiloutua nimimerkkien ja anonyymien taakse jos on aidosti jostain asiasta jotain mieltä ja haluaa sanoa sen? En mä ainakaan pahastu :)

Hauskaa päivän jatkoa, Saija

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä