maanantaina 28.02.2011

Hei!

Mielestäni nämä häät olivat aika kaukana glamourista. Toki niissä saattoi olla ihana tunnelma, mutta korvaani vain särähti morsiammen ylpeily hirveän hienoilla ja erikoisilla häillä, kun todellisuudessa häät vietettiin teltassa sateessa.

Ja häiden budjetista.Ymmärrän täysin, jos joku haluaa ottaa häitä varten lainan, mutta tässä tapauksessa pienellä suunnittelulla ei ainakaan suurta lainaa olisi tarvinnut (mikäli pari ei ole aivan persaukinen). Nuo häät eivät nimittäin näyttäneet kovin kalliilta. Ymmärrän, että vaikka pitäisi taivasalla häät ja syöttäisi vieraille vain hernesoppaa, häihin voi kuluttaa paljon rahaa, jos menoja ei suunnittele ja yrityksiä kilpailuta.Tuli vaan mieleen, että miten saitte tuhlattua esimerkiksi noihin kukkiin ynnä muihin noin 1500 euroa? Olen ollut mukana järjestämässä useita häitä niin ystävilleni kun työnikin puolesta, eikä koskaan kukat ole maksaneet noin paljon. Yleensä vielä pääkaupunkiseudun ulkopuolella hinnat ovat joka suhteessa paljon edullisempia ja muutoksia voi tehdä herkemmin.

Oletteko kuulleet tarjouspyynnöistä? Toki voi suoraan maksaa listahinnat ensimmäiseen yritykseen, joka eteen tupsahtaa, mutta nuo häät olisi voinut järjestää huomattavasti pienemmällä rahalla, jos vain olisi viitsinyt/osannut/tajunnut suunnitella oikein.

Ja mitä tulee siihen erikoisuuden tavoitteluun; morsian sanoi, että häät ovat erilaiset koska niitä ei järjestetä esimerkiksi työväentalolla. No, voi olla, että jossain maaseudulla suurin osa menee naimisiin jossain vpk:lla. Kuitenkin useimmat häät, joissa olen ollut joko vieraana tai töissä ovat olleet jossain aivan muualla. Hotelleissa, kartanoissa, juhlasaleissa (esimerkiksi Helsingissä Astoria, G18, Unioninkadun juhlatila), purjelaivassa, vanhassa vankilassa. Noh, se mikä on erilaista riippuu tietysti asiayhteydestä ja omista kokemuksista. :)

Tsemppiä kuitenkin ja hauskaa puolivuotis -hääpäivää! :)

Ann

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä