keskiviikkona 02.03.2011

Tosiaan, miksi ei morsiuspari viitsi kommentoida väitteitä toisesta avioliitosta? Kyllä niitä kommentteja tulee laitettua kun täytyy mainita että kukat tilattiin Hollannista asti. Ja hölmöä vedota siihen ettei sitä jokaista yksityisasiaa tarvitse tv:ssä sanoa. Tollainen pari, joka kertoo suhteen alkutaipaleesta että ``ei seurusteltu päivääkään, nähtiin satunnaisesti baareissa, olin niin kännissä että sammuin sohvalle yms..`` ei varmaan enempää voi nolostua jos kertoo entisestä avioliitosta. Yksi sana teille: REBOUND

Ja siitä sormuksesta. Timanttien hinta on ihan tavaran laadusta kiinni. Jos kyseessä olisi esim. 5 karaatin timantit voisi jo yhdellä timantilla sormus maksaa yli tuhat euroa. Tuossa sormuksessa yksi timantti maksoi 58 euroa, karaatteja varmaan 0,1? Ei se määrä vaan se laatu.

Hääbudjetissa olisi varmasti säästynyt, jos homma olisi suunniteltu kunnolla. Melkein 20 000 tuollaisista häistä on aika paljon. Kunnolla suunniteltua tuolla budjetilla olisi saanut paljon näyttävämmät ja persoonallisemmat häät.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
CAPTCHA
Tällä estetään häirikköviestit.

Muualla Yle.fi:ssä